Festival studentskog filma

27_02_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: STIFF
Festival studentskog filma

Otvorene su prijave za peto izdanje Međunarodnog studentskog filmskog festivala (Student International Film Festival - STIFF) koji će se održati od 18. do 21. listopada 2018. u Rijeci. Rok za prijavu je 1. travnja.

Otvorene su prijave za peto izdanje Međunarodnog studentskog filmskog festivala (Student International Film Festival - STIFF) koji će se održati od 18. do 21. listopada 2018. u Rijeci. Cilj festivala je pokazati najbolje od studentskih filmova iz cijeloga svijeta.

Ovogodišnja tema festivala su Snovi. Traže se priče o sanjarima, velikim snovima, malim ciljevima, noćnim morama i fantazijama, snovima o ljubavi, promjeni, boljem životu…
Na festival se mogu prijaviti originalni, studentski filmovi ili debitantski filmovi u trajanju do 60 minuta koji su nastali nakon 1. siječnja 2016. godine. Filmovi se mogu prijaviti isključivo putem FilmFreeway-a.

Festivalski žiri će izabrati najbolje igrani film, najbolji dokumentarni film i najbolji animirani film, a publika će izabrati najbolji film po njihovom izboru.

Rok za prijavu je 1. travnja.

Više informacija na www.stiff.uniri.hr.