Festival omladinskog aktivizma

10_07_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: vmk.ba
Festival omladinskog aktivizma

Vijeće mladih Ključ poziva na treće izdanje Festivala omladinskog aktivizma koji se bavi aktualnom tematikom za mlade te promovira kulturu i umjetnost. Festival će se održati od 27. do 30. srpnja na lokalnoj plaži Alina luka u Ključu.

Vijeće mladih Ključ poziva na treće izdanje Festivala omladinskog aktivizma, internacionalni glazbeni festival koji se bavi aktualnom tematikom za mlade te promovira kulturu i umjetnost. Festival će se održati od 27. do 30. srpnja na lokalnoj plaži Alina luka u Ključu.

Festival omladinskog aktivizma je prostor za mlade gdje mogu iskazati svoju kreativnost, predstaviti svoj angažman, čuti zanimljive i pozitivne priče svojih vršnjaka, stvarati nove mreže i poznanstva za budući rad, biti motivirani i motivirati druge, kampirati, upoznati Ključ, rijeku Sanu i steći nova prijateljstva!

Tema festivala je : SOCIJALNO PODUZETNIŠTVO, prilika ili ne za mlade u BiH.

Uz interaktivne radionice, prezentacije i diskusije, na festivalu se i ove godine razgovara o aktivizmu i uspješnim pričama mladih ljudi. Održavat će se praktične radionice te će sudionici kampa pokrenuti FOA socijalno poduzeće. Na festivalu će sudjelovati mladi ljudi koji se bave socijalnim poduzetništvom i organizacije koje kroz svoje programe financiraju razvoj socijalnog poduzetništva, a predstaviti će se i neki od primjera na kojima rade mladi iz BiH i susjednih zemalja Kao i do sada planira se obilježavanje Dana mladih 12.08. zajedno sa sudionicima.

Ovogodišnji FOA ima i novi sadržaj FOA MUSIC STAGE na kojem će se predstaviti mladu glazbenici iz Ključa i okoline. Music stage je na rasporedu 29. srpnja.

Prijaviti se mogu mladi iz BiH od 17-30 godina zainteresirani za aktivizam u lokalnoj zajednici, socijalno poduzetništvo, kampiranje i druženje, mladi bendovi/pojedinci koji žele sudjelovati na FOA MUSIC STAGE-u i na taj način predstaviti svoj rad te mladi iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske

Troškovi za sve odabrane sudionike bit će pokriveni od strane organizatora (put, hrana, smještaj). Sudionici iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske sami snose putne troškove.
Sudionici festivala borave u šatorima te je potrebno osigurat prikladnu opremu (šator i vreća za spavanje). U nemogućnosti pronalaska opreme možete kontaktirati organizatore ([email protected]). Svi odabrani sudionici će dobiti upute za vrijeme dolaska i odlaska na kamp te će im biti pružena pomoć pri organizaciji puta i opreme.

Prijaviti se možete preko linka.

Rok za prijavu: 18. srpnja do 12 sati.

Više informacija ovdje.