EVS u Makedoniji

03_08_2017  |  Autor: info-mladi.info  |  Foto: wikipedia.org
EVS u Makedoniji

Makedonska Koalicija SEGA traži jednog/u volontera/ku iz Hrvatske za volontiranje na projektu Europske volonterske službe pod nazivom Information Access for Youth u Prilepu. Projekt će trajati 12 mjeseci, od 15. rujna 2017. do 15.rujna 2018. godine.

Makedonska Koalicija SEGA traži jednog/u volontera/ku iz Hrvatske za volontiranje na projektu Europske volonterske službe pod nazivom Information Access for Youth u Makedoniji.

Projekt će trajati 12 mjeseci, od 15. rujna 2017. do 15.rujna 2018. te će u makedonskom gradu Prilepu ugostiti tri volontera iz Francuske, Bugarske i Hrvatske.

Volonterske aktivnosti sastojat će se od promocije Info centra za mlade u Prilepu, informiranja mladih, promocije EVS programa, implementacije kreativnih radionica s djecom i mladima, proslave relevantnih datuma, planiranja, organiziranja i implementacije interkulturalnih večeri, provedbe Language Cafea, sudjelovanja na važnim događanjima unutar organizacije,satova jezika, osmišljavanja i implementacije osobnih projekata, koordinacijskih sastanaka između Info SEGA-e i Koalicije SEGA te rada na svakodnevnim aktivnostima Info SEGA-e i Koalicije SEGA.

Volonterima će tijekom trajanja projekta biti osigurani smještaj, novac za hranu i džeparac. Putni troškovi od kuće do Prilepa bit će u potpunosti pokriveni.

Više o cijelom projektu pronađi u Info packu i javi se Regionalnom info centru za mlade Rijeka putem e-maila na [email protected].