EVS u Engleskoj

13_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: udrugaiks.hr
EVS u Engleskoj

Udruga IKS poziva mlade od 18 do 30 godina da se prijave na EVS u Engleskoj u sklopu projekta „Volunteering for inclusion“ kojeg provodi udruga Youth Action. EVS traje 10 mjeseci, a mjesto volontiranja je Blackburn (Lancashire). Organizacija je orijentirana na inkluziju, međukulturalne i međuvjerske projekte.

Udruga IKS poziva mlade od 18 do 30 godina da se prijave na EVS u Engleskoj u sklopu projekta „Volunteering for inclusion“ kojeg provodi udruga Youth Action. Mjesto volontiranja je Blackburn (Lancashire), a organizacija je orijentirana na inkluziju, međukulturalne i međuvjerske projekte.

Traži se mlada osoba koja bi na 10 mjeseci sudjelovala na projektu koji počinje u ožujku. Volonteri bi sudjelovali u raznim inicijativama, razvijanju i provođenju projekata, osmišljavanju umjetničkih izvedbi koje su namijenjene informiranju i osvještavanju građana. Za više informacija o organizaciji posjetite www.youthaction.org.uk.

Važno je napomenuti kako je sudjelovanje u ovim aktivnostima besplatno za sve sudionike jer su troškovi putovanja, smještaja, hrane i džeparca pokriveni kroz Erasmus+ program.

Svi mladi od 18 do 30 godina pozvani su da se prijave za sudjelovanje u ovom projektu i otputuju u novu zemlju, upoznaju strane kulture te steknu nova znanja, vještine ali i poznanstva i prijateljstva! Prijaviti se možete na e-mail adresi [email protected], Facebook stranicama ili na broj telefona 044/813 709.

Više informacija na udrugaiks.hr.