EVS u Briselu

24_07_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: mobilnost.hr
EVS u Briselu

Erasmus studentska mreža Hrvatska traži volontera za EVS projekt na period od 6 mjeseci u u najvećoj studentskoj volonterskoj organizaciji u Europi, Erasmus Student Network AISBL.

Erasmus studentska mreža Hrvatska traži volontera za EVS projekt na period od 6 mjeseci u Briselu u najvećoj studentskoj volonterskoj organizaciji u Europi, Erasmus Student Network AISBL. Zadatak volontera će biti promoviranje europske kulture kroz mobilnost.

EVS projekt je otvoren za mladu osobu između 17 i 30 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Volontiranje počinje u kolovozu i to što je prije moguće (točan datum početka će se odrediti na online sastanku). Troškovi smještaja i lokalnog prijevoza u Briselu te povratne putne karte između Hrvatske i Brisela su pokriveni. Osiguranje je također pokriveno. Volonter će primati đeparac u iznosu od 200 eura na mjesečnoj bazi. Tečajevi jezika za vrijeme radnog vremena su osigurani.

Volonter bi trebao imati iskustvo s projektima, iskustvo u volonterskoj organizaciji te iskustvo s temama o kojim se raspravlja na europskoj razini, uključujući mlade, kulturu i Erasmus+. Pozadina u kulturalnim studijima i znanje o ENS-u je plus.

Zadatci volontera su pomoć pri organizaciji aktivnosti vezanih uz mobilnost, uključujući i European Year of Cultural Heritage, suradnja i komunikacija s lokalnim podružnicama u organizaciji u svrhu organiziranja kulturnih aktivnosti i suradnja s ostalim projektnim timovima u organizaciji.

Za prijavu je potrebno poslati CV i motivacijsko pismo na [email protected]. Online sastanak putem Skypea održat će se ubrzo nakon isteka roka za prijavu.

Rok za prijavu: 30. srpnja.

U slučaju dodatnih pitanja možete kontaktirati ESN na [email protected].

Više informacija ovdje.