EU fondovi za početnike

27_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Facebook
EU fondovi za početnike

Predavanja i radionice EU fondovi za početnike održat će se 11. i 12. siječnja u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu. Sudionici će se upoznati o dostupnom fondovima za Hrvatsku, ali i s konkretnim primjerima projekata...

Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu i UNIST Tehnološki park d.o.o. organiziraju predavanja i radionice namijenjene studentima, profesorima i svim zainteresiranima o temi EU fondova, izrade i prijave projekata.

Predavanja i radionice EU fondovi za početnike održat će se u srijedu, 11. siječnja 2017. i u četvrtak, 12. siječnja 2017., s početkom u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu, a vodit će ih Krešimir Budiša, voditelj Tehnološkog parka Sveučilišta u Splitu.

Prvog dana predavanja i radionica, 11.1., bit će riječ o uvodnom upoznavanju svijeta EU fondova, o tome što je projekt i kako oblikovati projekt za EU, te o dostupnim EU sredstvima za Republiku Hrvatsku. Drugog dana nastavlja se s temom o dostupnim EU sredstvima za Republiku Hrvatsku, ali će također biti prikazani i konkretni primjeri projekata financiranih u drugim EU državama.

Više o događaju na Facebooku.