ESN Youth Academy

16_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: ESN Hrvatska
ESN Youth Academy

Erasmus studentska mreža Hrvatska poziva mlade da se prijave na program ESN Youth Academy. Termin održavanje akademije u Splitu je 7. travnja 2018. Broj mjesta je ograničen pa požuri s prijavom.

Erasmus studentska mreža Hrvatska poziva mlade da se prijave na program ESN Youth Academy kako bi se upoznali sa svime što im volontiranje može ponuditi.

Naučili su te kako se dijele polinomi i od čega se sastoji stanična membrana, no ne i kako napisati najbolji CV i inspirativno motivacijsko pismo? Kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao ili u životu općenito? Kako urediti fotografiju i voditi društvene mreže? Kako organizirati svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način? Kako otići na studentsku razmjenu? Zašto internacionalizacija društva utječe na njegov boljitak? Sve su to pitanja na koja vam mi možemo dati konkretan odgovor uz obavezne praktične primjere - poručuju iz ESN-a Hrvatske.

ESN Youth Academy je program Erasmus studentske mreže Hrvatska čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima Mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su njihovi volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini. Žele ti pokazati ono u što i sami vjeruju - volontiranje nije gubljenje vremena, već platforma za daljnji razvoj i učenje uz obogaćivanje zajednice u kojoj djeluješ!

Akademija je osmišljena kao set interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.

Termin održavanje akademije u Splitu je 7. travnja 2018.

Broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno prijavi putem poveznice. Točne lokacije i vrijeme održavanja bit će naknadno objavljeni. Pratite našu Facebook stranicu i objave u Facebook eventu.