Erasmus i uz poteškoće

17_12_2013 / 10:29h  |  Autor: I.Z.
Erasmus i uz poteškoće

ESN Hrvatska organizira konferenciju s ciljem promocije Erasmus programa među studentima s poteškoćama u razvoju te informiranja o dodatnoj financijskoj potpori za osobe s poteškoćama u razvoju.

ESN Hrvatska u suradnji s AMPEU i Međunarodnim uredom Sveučilišta u Zagrebu organizira konferenciju: ExchangeAbility: Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama koja će se održati utorak, 17. prosinca u 14 sati. Cilj konferencije je promocija Erasmus programa među studentima s poteškoćama u razvoju te informiranje o dodatnoj financijskoj potpori za osobe s poteškoćama u razvoju (special needs grant) koja je dostupna studentima koji odlaze na Erasmus mobilnost.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije, Međunarodnog ureda Sveučilišta u Zagrebu, Erasmus Student Networka te proslavljeni hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja, i sam bivši Erasmus student.

Konferencija će se održati u isto vrijeme u CARNet-ovim učionicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Dubrovniku.

Pristup konferenciji bit će moguć online (live streaming) ili dolaskom u videokonferencijske učionice. Za praćenje konferencije izvan navedenih dvorana, putem live streaminga, potrebno je popuniti registracijski obrazac.