Erasmus: Praksa u EU

22_01_2012 / 19:23h
Erasmus: Praksa u EU

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u tvrtkama, ustanovama, organizacijama i slično, a u okviru Erasmus programa...

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u okviru Erasmus programa u akademskoj godini 2011./2012. Studenti stručnu praksu mogu obavljati u tvrtkama, ustanovama, organizacijama i ostalim subjektima koji imaju status pravne osobe. Najkraće razdoblje realizacije svih aktivnosti je tri mjeseca, a najduže dvanaest mjeseci. Visina financijske potpore iznosi 440 eura mjesečno, uz dodatak za osobe s invaliditetom, što ni u kom slučaju ne pokriva cjelokupni trošak boravka u inozemstvu.

Nakon utvrđivanja potpunosti dokumentacije, primarni kriterij pri odabiru kandidata bit će da prioritet imaju studenti koji još nisu odlazili na mobilnost za vrijeme studija, a dodatni kriteriji će biti akademski uspjeh, razina znanja jezika države u koju odlazi te engleskog jezika kao i ocjena motivacijskog pisma.

Rok za prijave je 17. veljače 2012. godine.

unist.hr