Erasmus iskustvom do putovanja

24_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: ec.europa.eu
Erasmus iskustvom do putovanja

Povodom 30. godišnjice Erasmus+ programa, Europska komisija raspisala je ERASMUS+ 30 Years Story Competition. Osvoji vaučer za putovanje u iznosu od 100 ili 600 eura.

Povodom 30. godišnjice Erasmus+ programa, Europska komisija raspisala je ERASMUS+ 30 Years Story Competition.

Natjecanje je otvoreno za pojedince i organizacije koje su sudjelovale u programu Erasmus+ ili nekom njegovom prethodniku. To uključuje Erasmus aktivnosti od 1987. godine, kao i programe SOCRATES, SOCRATES II, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig, Program za cjeloživotno učenje, Erasmus Mundus, Tempus, Mladi na djelu.

Za sudjelovanje je potrebno priložiti sliku ili video uz priču od 100 riječi koja govori o vašem iskustvu u nekom od Erasmus+ programa. Sudionici trebaju istaknuti godinu i zemlju u kojoj se rad odvio, te nakon toga glasati za najdraže prijave i podijeliti ih na društvenim mrežama.

Tijekom razdoblja dostavljanja prijava, četiri najinspirativnije će biti nagrađene vaučerom za putovanje u iznosu od 100 eura, a prijava po izboru javnosti osvojit će vaučer za putovanje u iznosu od 600 eura. Najinspirativnije prijave birat će žiri sastavljen od članova Europske komisije. Nagrada po izboru javnosti izabrat će javnost preko online glasanja na društvenim mrežama.

Rok za prijavu: 15. travnja.

Više infomacija ovdje.