Ponovno osmijeh na Poljudu

19_07_2012 / 23:48h
Ponovno osmijeh na Poljudu

Uz dva gola prednosti u prvoj utakmici sa latvijskim Skontom, Hajduk ima potpuno pravo razmišljati o prolazu u treće pretkolo Europske lige.

Uz dva gola prednosti u prvoj utakmici sa latvijskim Skontom, Hajduk ima potpuno pravo razmišljati o prolazu u treće pretkolo Europske lige. Pozitivan rezultat dao je samopouzdanje momčadi i vratio osmijeh na lice navijača kojih se na Poljudu okupilo više od 20 tisuća.

Vrućina je prigušila pjesmu na tribinama, ali veselja nije nedostajalo. Nije izostala ni pirotehnika, no, prema najavama, ni jedna baklja nije ubačena u teren. Torcida je porukama i skandiranjem još jednom poručila da (ni) u novim previranjima oko vođenja kluba nije na strani gradonačelnika.

Već u nedjelju Hajduk će u goste Istri, otvoriti prvenstvo te dokazati da ovo nije bila tek jedna dobra europska predstava…

U trećem pretkolu jači klub

U ždrijebu iduće faze natjecanja Hajduk neće biti nositelj pa će dobiti nešto teže protivnike. Potencijalni protivnici u trećem pretkolu su: Metalurgi Rustavi ili Viktoria Plzen, APOEL ili FK Senica, Heerenveen, Inter Milan, Dacia Chisinau ili IF Elfsborg te Rapid Beč. Ždrijeb trećeg pretkola je već u petak.... 

EDIT: Pobjednik susreta Hajduk - Skonto će u trećem pretkolu Europske lige igrati protiv milanskog Intera, odlučeno je to današnjim ždrijebom u Nyonu. Prvi dvoboj igrat će se 2. kolovoza u Milanu, a uzvrat je 9. kolovoza.