Edukacija o pisanju ESS projekata

06_08_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: mobilnost.hr
Edukacija o pisanju ESS projekata

Otvorene su prijave za besplatnu edukaciju o pisanju projekata u okviru relativno novog programa Europske snage solidarnosti. Sudionici će se upoznati s mogućnostima programa te će dobiti savjete i konkretne ideje.

Do 30. kolovoza otvorene su prijave za besplatnu edukaciju o pisanju projekata u okviru relativno novog programa Europske snage solidarnosti. Agencija za mobilnost i programe EU petosatno predstavljanje programa i radionicu održat će 3. rujna od 10 sati u prostoru Info zone u Splitu. Mladi te predstavnici udruga i javnih tijela mogu se prijaviti putem obrasca dostupnog na poveznici.

- Sudionici će se upoznati s mogućnostima za mlade i prijavitelje u programu Europske snage solidarnosti, objasnit će im se format Projekata solidarnosti s kojima mogu aplicirati na natječaj te će dobiti savjete i konkretne ideje za pripremu što kvalitetnijih projektnih prijedloga koje, uz ostvarenu financijsku potporu, mogu provesti u svojim lokalnim zajednicama - najavljuju predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU, napominjući da je moguć i dogovor oko povrata putnih troškova te da broj sudionika edukacije iz jedne organizacije nije ograničen.

Informacije o programu Europske snage solidarnosti mogu se dobiti i putem [email protected] te na www.europskesnagesolidarnosti.hr.