Educiranje za rad s mladima

06_10_2014 / 11:13h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Info zona
Educiranje za rad s mladima

Mreža mladih Hrvatske i Volonterski centar Zagreb pozivaju sve zainteresirane da se do 10. listopada prijave na edukacijski ciklus o radu s mladima pod nazivom Prema punim potencijalima.

Mreža mladih Hrvatske i Volonterski centar Zagreb organiziraju seriju treninga o radu s mladima i radu s volonterima pod nazivom Prema punim potencijalima te pozivaju zainteresirane da se prijave.

Programi treninga osmišljeni su u suradnji s vodećim stručnjacima i praktičarima iz Hrvatske i regije u područjima rada s mladima (youth work) i menadžmenta volontera, a treninge će voditi iskusni treneri s dugogodišnjom praksom osposobljavanja menadžera volontera i stručnjaka za rad s mladima (youth workers).

Na edukacijski ciklus mogu se prijaviti osobe koje su zaposlene, stažiraju ili su volonterski angažirani u organizaciji mladih i za mlade, osobe koje provode ili planiraju aktivnosti i programe za mlade, motivirane i aktivne osobe koje su spremne učiti. Ciklus se sastoji od četiri dijela - po dva u svakom području. Prva edukacija u svakom od područja traje 5 dana i uvodnoga je karaktera. Omogućuje polaznicima da steknu široki uvid u rad s mladima i menadžment volontera. Druga edukacija traje 3 dana, usko je tematski usmjeren te je zamišljen kao nadogradnja na prethodno stečena znanja i vještine.

Sudjelovanje na svim treninzima u potpunosti je besplatno. Troškove puta, smještaja, prehrane, materijala i edukacijskih aktivnosti pokrivaju organizatori u punom iznosu.

O mjestu održavanja treninga kao i svim detaljima više na potencijali.strikingly.com.


Rok za prijavu: 10. listopada.