Dupla nogometna subota

06_02_2013 / 10:54h
Dupla nogometna subota

Nogomet se u subotu ponovno vraća u Split i to u dvostrukom programu prijateljskih utakmica. Split dočekuje Željezničar, a Hajduk s Olimpijom igra posljednju domaću utakmicu prije derbija s Dinamom.

Nakon poduže stanke, nogomet se u subotu ponovno vraća u Split i to u dvostrukom programu prijateljskih utakmica. Prvo u 15 sati u Parku mladeži Split dočekuje sarajevski Željezničar, a u 17 sati na Poljudu Hajduk dočekuje ljubljansku Olimpiju.

Iako se pričalo da bi Hajdukov 102. rođendan mogao uveličati upravo susjed iz Parka mladeži, a kombiniralo se čak i sa gostovanjem Šahtjora, na Poljud u goste stiže drugoplasirani klub najelitnijeg slovenskog natjecanja. Rođendanska obljetnica tako će se obilježiti četiri dana ranije te iskoristiti kao generalna proba i predstavljanje momčadi koja već iduće subote putuje u Koprivnicu sa Slaven Belupom odigrati 20. prvenstveno kolo nakon kojeg u Splitu dočekuje Dinamo (nedjelja, 24.02. u 18 sati). Split u nastavak prvenstva kreće nešto ranije pa će nakon subotnje generalne probe sa vodećom momčadi BiH Premier lige, već u petak ugostiti Zagreb.

Još nije kasno za pretplatu

Hajdukova rođendanska utakmica protiv Olimpije uključena je u paket godišnjih ulaznica odnosno pretplatu, a svi oni koji su propustili kupiti godišnju pretplatu na početku sezone, u Hajdukovom Odjelu za članstvo od 8 do 16 sati (te subotu cijeli dan!) mogu kupiti pretplatu za drugi dio tekuće sezone (prvenstvene i kup utakmice) po cijeni već od 180 kuna.

hajduk.hr