Besplatne osnove programiranja

23_10_2013 / 11:19h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: dump.hr
Besplatne osnove programiranja

DUMP Udruga mladih programera i ove godine organizira besplatnu Školu osnova programiranja. Predavači su uglavnom tek nešto stariji od polaznika, a odlikuju se netipičnim i pristupačnim načinom predavanja...

DUMP Udruga mladih programera i ove godine organizira Školu osnova programiranja. Već petu godinu za redom svi zainteresirani imat će priliku besplatno sudjelovati u tom najpopularnijem i najposjećenijem ciklusu udruge.

Predavači su uglavnom tek nešto stariji od polaznika, a odlikuju se netipičnim i pristupačnim načinom predavanja prilagođenom svima, kakvog nema u školama i na fakultetima. Polaznici svih dobnih skupina svaki put popune FESB-ove dvorane; primjer je posjećenost od preko 200 polaznika na prvom predavanju prošle godine.

Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele upoznati sa svijetom programiranja, a za predznanje se ne morate brinuti; ono nije potrebno. Za one koji se ipak žele pripremiti unaprijed, na DUMP-ovom YouTube kanalu su dostupne snimke prijašnjih predavanja. Ne postoji ni ograničenje u godinama: i stari i mladi polaznici su dobrodošli.

Predavanja se održavaju subotom u 17 sati na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A100, počinju 26. listopada 2013. te traju do 23. studenog 2013. Nedjeljom popodne održat će se i prateće radionice u Microsoft Inovacijskom Centru na FESB-u, na kojima polaznici znanje s predavanja vježbaju na računalima i proširuju praktičnim primjerima.

www.dump.hr