Dosta žuganja, pitaj Promet!

11_10_2012 / 10:13h
Dosta žuganja, pitaj Promet!

Trebaju nam sve vaše frustracije, kritike, pitanja, prijedlozi… sve što imate reći i poručiti odgovornima u Prometu. Mi ćemo porazgovarati s nadležnima, predložiti promjene, pronaći odgovore, ukazati na probleme i ponuditi rješenja.

Putem servisa Žugaj! zaprimamo sve veći broj kritika na račun javnog gradskog prijevoznika, a dosadašnja komunikacija s Prometom nije rezultirala konkretnim odgovorima pa smo odlučili problemu pristupiti na drugačiji način - i naišli na suradnju kod odgovornih u Prometu.

Trebaju nam sve vaše frustracije, argumentirane kritike, pitanja, konkretni prijedlozi… sve što imate reći i poručiti odgovornima za uslugu splitskog autobusnog javnog gradskog prijevoza napišite na infozona.hr/promet. Mi ćemo porazgovarati s nadležnima, predložiti promjene, pronaći odgovore, ukazati na probleme i ponuditi rješenja.

Želja nam je na ovaj način doprinijeti razvoju dijaloga između mladih i tvrtke Promet, odnosno pokušati utjecati na promjene koje bi doprinijele većem zadovoljstvu mladih uslugama te gradske tvrtke, ali i osvijestiti mlade o realnosti njihovih očekivanja i njihovoj ulozi u problemima s kojima se susreće javni gradski prijevoznik.

O daljnjim koracima čitat ćete… uskoro na infozona.hr ;)

A sad klik na infozona.hr/promet i širi priču!