Doprinesi otočnim novinama

13_04_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Silba Environment Art
Doprinesi otočnim novinama

Otvoren je poziv otočanima i drugim ljubiteljima otoka da doprinesu sadržaju trećeg broja Crtica s otoka, prvih DIY (uradi-sam) novina otoka Silbe.

Otvoren je poziv otočanima i drugim ljubiteljima otoka da doprinesu sadržaju trećeg broja Crtica s otoka, prvih DIY (uradi-sam) novina otoka Silbe. Svoje radove zainteresirani mogu poslati do 22. travnja na mail adresu [email protected].

- Pozivamo na slanje reportaža; fotografija i fotoreportaža; intervjua sa zanimljivim otočkim osobama; kratkih priča, anegdota i kronika; ilustracija i stripova; vijesti o važnim otočkim akcijama i događajima, potrebama i problemima... Iz jasno osobnog, subjektivnog ugla: tražimo sadržaje koji su vam bitni i do kojih vam je stalo, koji priču vašeg otoka pripovijedaju iz vaše, dosad možda neotkrivene perspektive. Želimo različite zaljubljenike u otoke povezati u broju koji će tematizirati otok u konkretnom i simboličkom smislu, koji će o otoku govoriti i kao izazovu i kao izboru. Svakodnevnom, životnom, osobnom... Živjeli otoci! - poručuju iz umjetničke platforme Silba Environment Art.

Više informacija i sadržaj prva dva broja Crtica s otoka potraži na webu www.silba-environment-art.hr.