Dolazi i Sanader, slušaj i ti!

09_05_2014 / 12:57h  |  Autor: I.Z.
Dolazi i Sanader, slušaj i ti!

Što je ulazak Hrvatske u EU donio studentima s invaliditetom, što je Bernada Sanader radila u Italiji te što napraviti sa hrpom fotografija po povratku s putovanja neka su od pitanja na koje odgovore daje Info zona na radiju!

Nova Info zona na radiju donosi zaključke druge studentske konferencije I mi studiramo, zar ne?. O tome što je ulazak Hrvatske u Europsku uniju donio studentima s invaliditetom razgovaramo sa Doris Barbir i Ivanom Bogdanovićem.

Otkrivamo i što je Bernada Sanader radila u Udinama i Milanu. Aktivnu članicu AIESEC-a i jednu od boljih studentica svoje generacije u emisiju ne dovodimo zbog zvučnog prezimena već zato jer je spremna podijeliti svoja iskustva nakon studija i stručne prakse u Italiji.

Prije ljetnih putovanja naučite par korisnih savjeta o tome na koji način pristupiti ljudima i foto aparatom uhvatiti baš onaj pravi trenutak te što napraviti sa hrpom fotografija po povratku s putovanja. Savjete vam dijeli Nikola Smernić, dobitnik nagrade na natječaju National Geographic Traveler Photo Contest, kojeg smo za izjavu ulovili na tribini Tamo, tamo da putujem u Gradskoj knjižnici Marka Marulića.

Predstavit ćemo i natječaj Podijeli znanje, a ne zadaću Foruma za slobodu odgoja te osvrnuti na ovogodišnji program Platformata.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku.