Dođi pa pričaj što misliš o EU!

06_03_2013 / 14:27h
Dođi pa pričaj što misliš o EU!

Povodom skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, Info zona organizira diskusiju s ciljem prikupljanja mišljenja i stavova mladih. Za sudionike izvan Splita osiguran je povrat putnih troškova.

Povodom skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, Info zona organizira diskusiju s ciljem prikupljanja mišljenja i stavova mladih o temama koje utječu na kvalitetu njihovog života - obrazovanju, zapošljavanju, mobilnosti, aktivnom sudjelovanju, zaštiti socijalnih prava te kulturi i slobodnom vremenu.

Hrvatska je već prilagodila niz zakona i pravilnika, a ulaskom u EU na snagu će stupiti i nove europske politike i strategije koje će se odraziti na život građana i uvjete u kojima mladi traže svoje mjesto u društvu. Ako imaš između 16 i 24 godine i želiš u dinamičnoj i kreativnoj atmosferi iznijeti svoje mišljenje, čuti kako o ovoj temi razmišljaju drugi mladi ili samo pokupiti koju korisnu informaciju - prijavi se putem online obrasca! Zainteresirani srednjoškolci moći će u travnju sudjelovati i na dvodnevnom treningu o prezentacijskim vještinama, nakon kojeg će zaključke diskusije prezentirati u srednjim školama.

Diskusija će se održati u četvrtak, 21. ožujka, od 11:30 do 15:30 sati u Splitu, u prostoru Sveučilišne knjižnice, Ruđera Boškovića 31. Za sudionike izvan Splita osiguran je povrat putnih troškova.

Događaj se organizira uz potporu Europske unije u sklopu projekta "28. zvjezdica" financiranog kroz program IPA INFO 2011.