Do 80 000 kuna za poduzetnike

Do 80 000 kuna za poduzetnike

Čakovečka udruga ACT Grupa poziva svih koji imaju poduzetničku ideju da se prijave na natječaj u sklopu razvojnog programa 'Pokreni nešto svoje'. Rok za prijavu je 12.12.2016.

Čakovečka udruga ACT Grupa poziva zainteresirane da se prijave na natječaj u sklopu razvojnog programa potpore poduzetničkim projektima Pokreni nešto svoje

Program Pokreni nešto svoje namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima odgovarajući na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja.  Uz to, namijenjen je postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš.

Dodatne bodove dobit će inovativni projekti s elementima društvenog poduzetništva i društveno odgovornog poslovanja. Prednost će imati projekti temeljeni na održivom poslovnom modelu koji ima potencijal rasta i replikacije u druge sredine.

Za sufinanciranje projekata u okviru ovog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 400 000 kuna, dok projekti koji se prijavljuju mogu biti sufinancirani iz programa u vrijednosti do 80.000 kuna.

Rok za prijave za natječaj otvorene su do 12. prosinca 2016. do 12 sati

Više informacija na pokreninestosvoje.hr.

Info zona Facebook