Dizajniraj majicu i otputuj

05_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: timetomove.eurodesk.eu
Dizajniraj majicu i otputuj

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice. Pobjednik osvaja InterRail kartu.

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice koja će se koristiti kao službena majica za kampanju u slijedećoj godini.

Natjecanje je otvoreno za mlade osobe između 13 i 30 godina. Sve što treba napraviti je osmisliti majicu sa Time to Move motivom koja će predstaviti duh kampanje. Može se koristiti bilo koja tehnika: fotografiraj nešto, napravi digitalnu ilustraciju, nacrtaj na papir ili koristi samo tekst. Za sudjelovanje u natjecanju, potrebno je preko Facebook stranice natjecanja poslati dizajn (uz naslov) i svoje podatke.

Dokument koji šaljete ne treba prikazivati izgled majice već samo sliku/dizajn koji ste kreirali.

Eurodesk će nakon završetka odabrati tri najbolja dizajna i nagraditi ih. Nagrada za prvo mjesto je InterRail karta. Na Facebook stranici natjecanja moguće je glasati za vaš najdraži dizajn koji će osvojiti nagradu publike.

Više informacija o Time to Move kampanji i događanjima unutar kampanje možete naći na službenim stranicama kampanje timetomove.info.

Rok za prijavu: 31. listopada.