Dizajnerska početnica

21_11_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Dizajnerska početnica
Dizajnerska početnica

Dizajnerska početnica održati će se u subotu 24. studenog 2018. na lokaciji Umjetničke akademije, Zagrebačka 3. Na radionici će se polaznici i polaznice upoznati s dizajnerskim načinima promišljanja budućnosti na primjeru grada Splita u 2068. godini. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen.

Dizajnerska početnica održati će se u subotu 24. studenog 2018. na lokaciji Umjetničke akademije, Zagrebačka 3.

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori
odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za
kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice.

Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita. Na radionici će se polaznici i polaznice upoznati s dizajnerskim načinima promišljanja budućnosti na primjeru grada Splita u 2068. godini. Kroz proces dizajniranja željenih budućnosti grada, polaznici i polaznice raditi će na vizualizacijama različitih scenarija grada budućnosti.

Termin: subota, 24. studenog od 10:00 do 12:00 sati.
Mjesto: Umjetnička akademija, Zagrebačka 3, Split.
Uzrast polaznika: osnovnoškolski (5.—8. razred).
Prijave i kontakt[email protected].
Rok za prijave: petak, 23. studenog u 12:00 sati.
Voditelji radionice: Oleg Šuran i Ivica Mitrović

Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen.