Discotheque: Opet će se pričati…

Discotheque: Opet će se pričati…

Iako je na početku, sa malobrojnom publikom, izgledalo da će ovogodišnje izdanje Discotheque Rive podbaciti ipak smo svjedočili izuzetno dobrom partyu.

  • Iako je na početku, sa malobrojnom publikom, izgledalo da će ovogodišnje izdanje Discotheque Rive podbaciti ipak smo svjedočili izuzetno dobrom partyu. Odlično ozvučenje, spektakularni laser show i odlični DJ-vi siguran su recept za odličnu večer. Čak se i preskupom piću moglo doskočiti kupnjom u trafici koja je radila gotovo cijelu noć, no i tamo su cijene nakon ponoći porasle za dvije kune :) Očekivano, atmosferu je do vrhunca podigao Sebastian Ingrosso, nakon što su je zagrijali DJ Pille i Grammyem nagrađeni David Morales.

   Poklonici elektronske glazbe ove godine su brojčano podbacili, jedva da se napunio prostor do sredine Rive. Na sreću, tako nikoga nije bilo ni blizu ogradi kraj zgrade Lučke kapetanije kada ju je srušio nalet bure. Klox, E- Base i Active Liene Six rasplesali su tek nekoliko desetaka turista, ostatak publike se valjda držao uvjerenja da će početak kasniti ili stava da je 19 sati prerano za početak noćnog ludila, no zato su gužve na ulazima počele izlaskom Moralesa na pozornicu. Tek je on pošteno zagrijao publiku, a pri odjavi svog nastupa je i pozdravio riječima - Bili su bili. Nakon njega atmosferu je dodatno začinio DJ Pille koji jedini, čini se, nije imao play listu. Šlag na elektro kolač dao je Sebastian Ingrosso. Publika je kao jedno tijelo reagirala na sve što je Ingrosso zamolio, od make some noise, preko svi ruke u zrak, do svi sjednite pa na moj znak ustanite i poludite. Toliko je bio oduševljen publikom da je u nekoliko navrata uzimao mikrofon i govorio da je Hrvatska njegov novi dom. Veličanstvenu, energičnu i dinamičnu atmosferu dodatno je uveličao laser i light show koji više nije nikakva novost, no kao da je tek sada došao do punog izražaja.

   Discotheque Riva je i treću godinu za redom događaj o kojem će se pričati dok se iščekuje njeno novo izdanje. Razloge lošeg odaziva možda treba tražiti u globalnoj besparici, no oni koji su bili trebali bi desetosatno house ludilo imati u dobrim uspomenama.

   Info zona Facebook