Discotheque Riva pa Guinness

10_07_2012 / 15:41h
Discotheque Riva pa Guinness

Uz već najavljene zvijezde, Sebastiana Ingrossa i Davida Moralesa te rezidenta projekta Pillea, poznata su imena još tri domaća DJa... U prodaju je pušteno 1000 early bird ulaznica.

U pitanje je doveden after na Benama, no glavni program ovogodišnje Discotheque Riva nije upitan. Uz već najavljene zvijezde, Sebastiana Ingrossa i Davida Moralesa te rezidenta projekta Pillea, poznata su imena još tri domaća DJa - E-base koji za sebe već ima nastupe sa najznačajnijim svjetskim DJ-ima, Klox koji je nedavno nastupao na natječaju za Ibiza DJ Residency te Active Line Six kojem će nastup na Rivi biti dio priprema za obaranje trenutačnog Guinnessovog rekorda non-stop mix-a od 150 sati.

U Caffe Baru Paradiso (vrh Marmontove) i Kavani Ćakula (Riva) pušteno je 1000 early bird ulaznica po cijeni od 110 kuna. Redovna cijena ulaznice je 160 kuna, a od 01. kolovoza cijena ulaznice biti će 220 kuna. Cijena fan pita je 320 kuna, dok će cijena V.I.P. ulaznice iznositi 700 kn. Od tri V.I.P. prostora na Rivi jedan je zakupljen od glavnog sponzora Heinekena, a ostala dva su u redovnoj prodaji.

Najveća diskoteka na otvorenom je 10. kolovoza na Rivi, a gdje će biti after možda i nije toliko važno…