Kombinacije za Discotheque Riva

29_05_2013 / 10:35h  |  Autor: Nela Tomić  |  Foto: Željko Šunjić, arhiva
Kombinacije za Discotheque Riva

Na Discotheque Riva partijat će se 08. i 09. kolovoza uz velika imena svjetske elektronske scene Fatboy Slim i Underworld. Početna kombinacija cijena je u ponudi do 01. srpnja...

I četvrtu godinu za redom očekuje nas Discotheque Riva. Partijat će se 08. i 09. kolovoza uz velika imena svjetske elektronske scene Fatboy Slim i Underworld.

Ulaznice po povoljnim cijenama su u prodaji od ponedjeljka 03. lipnja preko sustava Port.hr. Početna cijena ulaznica za Fatboy slim je 100 kuna, a za drugi dan Underworld 150 kuna. No, organizatori su osigurali i popuste na količinu, pa ako namjeravate kupiti dvije ulaznice za Fatboy Slim platit će te 180 kuna, a dvije karte za Unederworld 250 kn, a ako namjeravate u paru doći na oba partya paket od 4 ulaznice platit će te svega 400 kuna. Početna cijena je u ponudi do 01. srpnja.

Fatboy Slim smo imali već prilike čuti u Umagu (2010.) i na Zrću (2011.), no prava poslastica ovogodišnjeg partya na rivi je svakako Underworld. Tom britanskom dvojcu popularnost ne jenjava od 80-ih godina prošlog stoljeća. Krunom svoje karijere nazivaju soundtrack za film Trainspotting. Još jedna velika uspješnica u njihovoj karijeri je selektiranje glazbe za svečanu ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2012. u Londonu. Svojim dolaskom na Discotheque Riva počastit će Hrvatsku po prvi puta, te će im to biti jedan od samo tri ekskluzivna nastupa u Europi ovog ljeta.

Uz ovakve zvijezde, splitska Riva će se definitivno i ovog ljeta pretvoriti u najveći open air disko na svijetu.