Discotheque Riva časti žene

11_06_2013 / 11:26h
Discotheque Riva časti žene

Discotheque Riva pripadnicama nježnijeg spola nudi besplatan ulaz na nastup Fatboy Slima, u četvrtak 08. kolovoza. Uz poklon djevojakama i ženama objavljen je i početak prodaje ulaznica za regiju...

Discotheque Riva pripadnicama nježnijeg spola nudi besplatan ulaz na nastup Fatboy Slima, u četvrtak 08. kolovoza. Sve punoljetne posjetiteljice iz regije (Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije) uskoro će se moći prijaviti za besplatnu ulaznicu, a više informacija bit će objavljeno na službenoj Facebook stranici Discotheque Rive.

Discotheque Riva je uz poklon djevojakama i ženama objavila i početak prodaje ulaznica za regiju od ponedjeljka 10. lipnja, a njihova cijena u pretprodaji do 01. srpnja kreće se od 100kn za Fatboy Slima i 150kn za Underworld do 220 kn za oba dana. S obzirom da će cijene ulaznica s vremenom rasti ovo je idealna prilika da posjetitelji svoju zgrabe na vrijeme i po najpovoljnijoj cijeni uživaju u cjelokupnom izdanju splitskog mega partija. Cijene ulaznica za globalno tržište će za prvi dan biti 50 eura, a drugi 55.

Ulaznice se za sada mogu kupiti preko sustava Port.hr, a posjetiteljima je ponuđeno više verzija kao i perioda za kupnju, o čemu ovise i cijene.