DeWalta stiže u Kameleon

DeWalta stiže u Kameleon

Proslava Sv. Duje u Kameleonu će biti obilježena partyjem kolektiva Cruise. Uz njemačkog Dj-a i producenta DeWaltu nastupaju Mariano Mateljan i Madezh.

Pravim imenom David Koch, DeWalta će 7. svibnja prvi put nastupiti u Hrvatskoj, i to u splitskom klubu Kameleon.

DeWalta dolazi iz njemačke muzičke obitelji te je i sam veći dio svoje karijere proveo u klasičnoj i jazz glazbi. No kako to obično biva s vizionarima, sviranje jednog instrumenta (a svirao je aktivno klavir, saksofon te francuski rog) u određenom kolektivu poput simfonije ili jazz sastava za DeWaltu je postalo premalo.

Od 2003. u Berlinu sastavlja vlastiti studio u kojem eksperimentira sa instrumentima uživo kao i elektronskim zvukovima. U istom razdoblju osniva i disco band, počinje producirati evente elektronske glazbe te sve više osjećati Berlin, urbani raj za sve ljubitelje vinila te umjetnosti općenito. Studio se širi, DeWalta napreduje te sve više poboljšava svoje producentske i dj vještine. 2007. osniva i vlastiti label Meander, ali i izdaje na eminentinim labelima poput Cynosurea ili Vakanta.

Za ples i atmosferu od početka do kraja zaduženi su rezidenti Cruisea Mariano Mateljan i Madezh. Karte se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 60, a na dan partija cijena će biti 80 kn.

Prati event na Facebooku.

Info zona Facebook