Deseti Ples s anđelima

08_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook
Deseti Ples s anđelima

U nedjelju, 12. veljače održat će se deseti po redu Ples s anđelima, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama. Party će se održati u klubu Tropic od 17 do 20 sati.

U nedjelju, 12. veljače održat će se deseti po redu Ples s anđelima, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama. Party će se održati u klubu Tropic od 17 do 20 sati u organizaciji Skautskog kluba Marjan.

Ovaj inkluzijski party započeo je 2008. godine i već prve godine dobio je nagradu za najbolji volonterski projekt naše Županije. Svake godine na Plesu se okupi između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera…

Posljednje četiri godine Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika! Već treću godinu zaredom redovni je dio programa Splitskog krnjevala.

Uz DJ-a Tonya Sancheza i gosta iznenađenja (poznatog splitskog pjevača) isplesat će se korisnici ustanova Juraj Bonači, njihove Dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra Fra Ante Sekelez iz Vrlike, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down,... Neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima.

Više informacija na Facebook stranici događaja.