Demofest traži bendove

07_02_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: demofest.org
Demofest traži bendove

Demofest, najveći regionalni festival demo bendova, po jedanaesti put otvara natječaj za sve demo bendove u ovom dijelu Europe. Rok za prijavu je 1. travnja.

Demofest, najveći regionalni festival demo bendova, po jedanaesti put otvara natječaj za sve demo bendove u ovom dijelu Europe.

Natječaj je otvoren za bendove koji nisu objavili album preko neke od registriranih izdavačkih kuća sa prostora Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije.

Materijale potrebne za prijavu možete skinuti sa službene stranice Demofesta. Ispunjene materijale potrebno je potom poslati na e-mail [email protected]. Putem e-maila potrebno je poslati detaljno ispunjenu Prijavu, detaljno ispunjenu i potpisanu Izjavu o autorskom djelu (skeniranu ili fotografiranu), dvije pjesme u MP3 ili WAV formatu, tekstove pjesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) dokumentu te fotografiju, bez logotipa, na kojoj se vide svi članovi benda. Osim toga, svaki bend koji pošalje prijavu dužan je na svoju Facebook stranicu napisati status: „I ja sam se prijavio na Demofest!“i tagirati Demofest stranicu.

Žiri će izabrati 30 bendova koji će imati priliku nastupiti u Banja Luci na tvrđavi Kastel.

Rok za prijavu: 1. travnja.

Više informacija o natječaju ovdje.