Demo bendovi na INmusicu

Demo bendovi na INmusicu

INmusic festival i medijski pokrovitelj festivala 24sata pružit će priliku trima demo izvođačima da nastupe na jednoj od festivalskih pozornica. Prijave se primaju od 27. do 30. svibnja u podne.

Najveći hrvatski open air festival i medijski pokrovitelj festivala 24sata, putem natječaja INmusic i 24sata Demo Top 3, pružit će priliku trima demo izvođačima da nastupe na jednoj od festivalskih pozornica u sklopu INmusic kulturne platforme, koja obuhvaća suvremenu glazbenu, likovnu i kazališno-filmsku scenu. Prijave se primaju od 27. do 30. svibnja u podne.

Ocjenjivački sud INmusic festivala odabrat će zatim do 30 finalista, a glasovanje za finaliste će od 1. do 6. lipnja (uključujući 6. lipnja) biti moguće na internetskoj stranici 24sata.hr. Imena pobjednika bit će objavljena u petak 7. lipnja.

Za prijavu je potrebno poslati: kratku biografiju (maksimalno 500 znakova), fotografiju izvođača, YouTube link na pjesmu s kojom se prijavljuje na natječaj i sve potrebne kontakte (ime i prezime, broj telefona, e-mail, adresa).

www.culturenet.hr

Info zona Facebook