De Ateliers zove umjetnike

12_12_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com
De Ateliers zove umjetnike

Otvorene su prijave za sudjelovanje u programu De Ateliers koji talentiranim umjetnicima pruža mogućnost da razviju svoj rad do najviše razine. Program će započeti 1. rujna 2018. godine. Rok za prijavu je 1. veljače.

Otvorene su prijave za sudjelovanje u programu De Ateliers koji talentiranim umjetnicima pruža mogućnost da razviju svoj rad do najviše razine.

De Ateliers program u Amsterdamu nudi sudionicima priliku da rade u velikim privatnim studijima i da se upoznaju sa poznatim umjetnicima. Period rada u De Aterliersu traje dvije godine, a u 2018. će se otvoriti mjesto u deset studija. Program će započeti 1. rujna 2018. godine.

Prijave su otvorene za umjetnike koji su na početku svoje profesionalne karijere. Umjetnici ispod 30 godina imaju prednost, ali i oni stariji od 30 se mogu prijaviti. Odabrani kandidati će dobiti stipendiju, privatni studio i tjedne studijske posjete. Osim toga, dobit će pristup radionicama, knjižnici, administrativnim službama, razgovorima umjetnika i tehničkoj podršci.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac.

Rok za prijavu: 1. veljače 2018.

Više informacija o programu na linku.