Daj ruke za novi USE-IT Split

11_03_2015 / 14:22h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Ž. Šunjić
Daj ruke za novi USE-IT Split

Volonteri Info zone izrađuju novo izdanje mape USE-IT Split, besplatne mape za mlade putnike. Zato su pripremili anketu koju mogu ispuniti svi i tako pomoći da i u novoj mapi bude predstavljen pravi splitski đir.

Nakon što je prva splitska USE-IT mapa, prva besplatna USE-IT mapa za mlade putnike, podijeljena u više od 60 tisuća primjeraka, volonteri Info zone prihvatili su se posla i krenuli u izradu nove mape.

U tu svrhu stvorena je kratka anketa kojom svatko može doprinijeti izradi nove USE-IT mape. Klikom na link, odgovori na pitanja di izać, di i šta jest i kako se ponašat ka lokalci i pomozi mladim volonterima da i u ovoj mapi mladim strancima otkriju splitski đir.

USE-IT mape specifične su po tome što ih izrađuju mladi lokalci, što su besplatne i nekomercijalne i što su ne samo korisne, nego i zabavne. U prvom izdanju mape mladi lokalci otkrili su kako Splićani žugaju, zašto im je važan picigin, zašto je Split najsportskiji grad na svitu - a tko mladim kreativcima želi dati prijedloge za sadržaj nove mape, lako to može učiniti ispunjavanjem ankete.