Daj potpis za mlade Šibenika!

16_04_2014 / 14:14h  |  Autor: I.Z.
Daj potpis za mlade Šibenika!

Splićani koji žele pomoći mladim Šibenčanima u nastojanjima da dobiju adekvatan prostor za kreativno izražavanje, mogu doći do Info zone i potpisati peticiju, a ovog će vikenda to moći učiniti i u klubu Kocka.

Šibenski Savez udruga za alternativnu kulturu pokreće peticiju za dobivanje adekvatnog prostora za djelovanje udruga za mlade. Peticija će 28.travnja 2014.godine biti uručena gradonačelniku Željku Buriću, zamjeniku gradonačelnika Nikici Penđeru i pročelniku Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom Tihomiru Paškovu.

Splićani koji žele pomoći mladim Šibenčanima i podržati ih u njihovu cilju, koji je i glavna tema ovogodišnje Kulturaljke, mogu doći do Info zone i potpisati peticiju do 25. 4., a ovog će vikenda to moći učiniti i u klubu Kocka. U Šibeniku se potpisi prikupljaju na štandu nasuprot zgrade Kazališta od četvrtka do subote, ujutro od 10 do 12 te popodne od 18 do 20 sati. Nakon subote ujutro štand se seli na ulaz u hangar gdje ćete svoj potpis moći dati i prije koncerta u sklopu Kulturaljke.

>> Kulturaljka: Tribina, Pipsi, Brkovi i M.O.R.T.

Savez je osnovan je s ciljem umrežavanja udruga mladih i/ili za mlade kako bi zajednički djelovali na rješavanje potreba i problema mladih na području Grada Šibenika, a osnovalo ga je šest šibenskih udruga: Šibenska Udruga Mladih-Š.U.M., Pokretači alternativnog razvoja kulture- P.A.R.K., Ulična bina, Klub mladih Šibenik, Mašnice i Šibenski kanal.