Čuješ? mlade bendove

30_10_2014 / 21:11h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Fb
Čuješ? mlade bendove

Zagrebački KSET poziva sve mlade, nezavisne bendove da se prijave i sudjeluju u programu Čuješ?! u kojem se kvalitetni mladi bendovi iz cijele Hrvatske mogu predstaviti publici.

Zagrebački KSET poziva sve mlade, nezavisne bendove da se prijave i sudjeluju u programu Čuješ?! u kojem se kvalitetni mladi bendovi iz cijele Hrvatske mogu predstaviti publici. Program je natjecateljskog tipa, a održavat će se jednom mjesečno, utorkom, a svaki će se put predstaviti tri žanrovski slična izvođača (program nije žanrovski isključiv).

Najbolji ulaze u finale koje će se održati u lipnju, kad će se izabrati pobjednik publike i pobjednik žirija koji će osvojiti poklon bon u TMS music shopu, nastup na brucošijadi FER-a, nastup u riječkoj Harteri te snimanja singla i videospota u režiji KSET-a.

Za prijavu je potrebno poslati link na tri svoje pjesme, promo fotografiju benda i biografiju do 100 riječi na [email protected], s naslovom maila "Prijava". Pravo na prijavu imaju svi izvođači iz Republike Hrvatske koji nisu podržani od strane neke veće agencije koja se već bavi promocijom dotičnog benda.

Rok za prijavu: 1. studenog 2014.