Crnogorac u krevetu dva puta!

03_04_2013 / 19:27h
Crnogorac u krevetu dva puta!

Zbog velikog interesa splitske publike koja je u jednom danu rasprodala cijelu dvoranu, najgledanija crnogorska komedija svih vremena, Crnogorac u krevetu, održat će se u dodatnom terminu!

Nakon gostovanja u gotovo svim susjednim zemljama gdje ju je pogledalo više od 100 tisuća gledatelja, najgledanija crnogorska komedija svih vremena, Crnogorac u krevetu, dolazi u Split. Peđa Šuškavčević, autor i glavni glumac ove komedije mentaliteta je najpopularniji crnogorski komičar koji je u komediji 25 godina. Uz Šuškavčevića u predstavi igra i glumica Narodnog pozorišta iz Podgorice, Lala Novaković. Predstava na duhovit način prikazuje klasične stereotipe Crnogorca u svim životnim situacijama što u izvođenju maestralnih glumaca dovodi do salvi smijeha u publici.

Predstava gostuje na pozornici Doma OSRH u subotu 06. travnja. Sve ulaznice za prvi termin, u 20 sati, su rasprodane u samo jednom danu, a termin druge predstave je u 21:30. Ulaznice su po cijeni od 60 kuna u prodaji su Music shop Kotekst, i na blagajni dvorane od utorka 02. travnja od 14 do 20 sati. Rezervacije na broj telefona: 095 808 5819.

Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime i prezime i možda dobijete gratis ulaznicu ;)