Cirkuski freakovi u Judinom drvu

07_02_2015 / 13:00h  |  Autor: I. Z.
Cirkuski freakovi u Judinom drvu

Na Valentinovo u Judino drvo stiže SwingShift Side Show, čuveni duo ekstremnih freakova, koji će publici priuštiti nit bizarnih cirkuskih točaka.

Iz metropole svjetske zabavne industrije, Las Vegasa, na Valentinovo dolazi SwingShift SideShow, čuveni duo ekstremnih cirkuskih freakova!

Andrew S. i Kelvikta the Blade, i sami zaljubljeni par, na sceni Judinog drva priuštit će vam vrišteću verziju klasične karnevalske zabave - od gutanja mačeva i vatre, bacanja noževa do inovativnih točaka demonstracije kontrole uma i body arta.

Stručnjaci National Geographica u seriji Humanly Impossible proučavali su fizionomiju svega što se krije iza ovih bizarnih i opasnih točaka. Andrew S. za njih je demonstrirao snagu svojih očnih duplji podižući istima predmete ili vukući automobil (!), te balansirajući cijelu težinu svoga tijela na vrhu koplja, a sve to bez da se ozlijedi, dok je Kelvikta pred kamerama kroz duboko mišićno tkivo svoje ruke probila metalni ražanj, bez trajne štete. Istraživanje je pokazalo da se ne radi o nikakvim trikovima već o fizičkoj i psihičkoj spremnosti da se ovakve bizarnosti izvedu. Andrew S. nalazi se i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao osoba koja je provukla najdulji metalni objekt kroz usnu i nosnu šupljinu - 3,63m!

Za glazbeni dio ove antivalentinovske proslave zadužen je Judin rezident DJ Kid Va. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kn u Design hostelu Goli ± Bosi (pretprodaja završava u petak 13.2. u 20h), dok će na dan događanja za ulaz trebati izdvojiti 60 kn.

*Ulaz nije dozvoljen mlađima od 21 godine, a program nije primjeren osobama osjetljivijih moralnih nazora i želudaca.