Cirkobalkana kolektiv u Hramu

24_01_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Kam Hram / Facebook
Cirkobalkana kolektiv u Hramu

KAM Hram poziva na javnu prezentaciju rada u nastajanju "PERIFERIJANS" Cirkobalkana kolektiva. Istraživanje za ovu predstavu započelo je od polazne točke da teritorij na kojemu živimo i radimo je TAMO NEKI rubni prostor izgubljenih identiteta i bez zajedništva.

Ovu nedjelju, 27. siječnja, s početkom u 18 sati na Maloj Sceni Doma mladih u prostorima udruge KAM Hram održat će se javna prezentacija rada u nastajanju "PERIFERIJANS" Cirkobalkana kolektiva.

Istraživanje za ovu predstavu započelo je od polazne točke da teritorij na kojemu živimo i radimo je TAMO NEKI rubni prostor izgubljenih identiteta i bez zajedništva. Taj teritorij zapravo je pokretač kreativnog procesa Cirkobalkana kolektiva za novu predstavu pod nazivom PERIFERIJANS.

Na ovoj rezidenciji kolektiv dolazi s ciljem rada na tehnici, kreiranja izvedbenog materijala s rekvizitom i razvijanju konkretnih scena, koje su se kroz prethodne rezidencije pokazale kao zanimljive i moguće scene za buduću predstavu čija je premijera planirana u rujnu ove godine.

CIRKOBALKANA KOLEKTIV čine:
Bruno Motik,
Domagoj Šoić,
Jadranka Žinić Mijatović,
Milan Manić,
Nikola Mijatović,
Vladana Manić.


Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Više informacija na službenoj Facebook stranici događaja.