Četvrti Moment Fest

23_08_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Moment Fest / Facebook
Četvrti Moment Fest

Četvrti Moment će se održati u ovu nedjelju 25. kolovoza od 17 sati te će biti obilježen radionicama i stand up nastupom splitskih šaljivđija iz kolektiva SplickaScena. Za glazbu tijekom dana pobrinut će se Radio Kampus, a navečer će vas rasplesati DJ FleX.

“Za prvi Moment nas je kiša potjerala s Turske kule u amfiteatar Doma Mladih, ali nas nije spriječila da se dobro zabavimo uz open stage predstave. Drugi se ipak održao na Turskoj kuli gdje se pod zvijezdama gledao film koji nam je ‘posudila’ ekipa Festivala mediteranskog filma Split nakon čega je prisutne rasplesao DJ Matthew Bee. Za vrijeme trećeg je Split poplavio pa nas je ugostio indoor skatepark "SK Kolo" Split gdje smo odradili dnevni dio s radionicama te klub Kocka gdje se navečer održao koncert izvođača Aklea Neon i Barbara Munjas. A sad je vrijeme za 4., predzadnje izdanje festivala!” – najavio je organizator Tonći Visković .

Četvrti Moment će se održati u ovu nedjelju 25. kolovoza od 17 sati te će biti obilježen radionicama i stand up nastupom splitskih šaljivđija iz kolektiva SplickaScena kojeg čine Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Vanja Dobrijević. Bacaju baze, vade viceve iz rukava, traumatiziraju djecu, šokiraju roditelje, ali tu i tamo nasmiju nekog! Zajedno nastupaju od početka 2016. godine kad je pokrenuta splitska scena na večerima otvorenog mikrofona u Ghetto Clubu koje su se redovno održavale nakon radionice Marine Orsag iz zagrebačkog Studija Smijeha, a nakon toga i na večerima novih baza u Zenta Clubu i Split Circusu. Prethodne 3 godine djelovali su kao podružnica zagrebačkog comedy kluba pod imenom Studio Smijeha Split, a sada je došlo vrijeme za novi projekt - SplickuScenu!

Za atmosferu tijekom dana će se pobrinuti ekipa s Radio Kampusa, a navečer nakon stand up nastupa rasplesat će vas DJ FleX (Unit-X), ime koje se krije iza trash večeri u klubu O’Hara.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a sve detalje možete pratiti na Facebook stranici!

Ako vam treba poticaj pogledajte momente sa prošlih izdanja festivala - vol.1, vol.2, vol.3.

Raspred radionica:
17 sati – slackline + laštik by Emanuella Red Button Kucic
18 sati - svila by Kam Hram + acroyoga by SPK Balans Vodice
19 sati - pole dance by Ivo Štrkljević