Cabaret u Kam Hramu

Cabaret u Kam Hramu

Kam Hram najavljuje 18. Cabaret koji će se održati 3. lipnja 2018. godine s početkom u 20 sati na Maloj sceni Doma mladih. Za sudjelovanje u Cabaretu pošaljite prijavu s kratkim opisom točke trajanja do 10 minuta. Ulaz je besplatan.

Kam Hram najavljuje 18. Cabaret koji će se održati 3. lipnja 2018. godine s početkom u 20 sati na Maloj sceni Doma mladih.

Cabaret je večer otvorenog performansa na koju su pozvani svi zainteresirani performeri koji žele predstaviti svoja znanja i vještine. Ovom manifestacijom već dugi niz godina Kam Hram pruža produkcijsku mogućnost za prezentaciju točaka svim izvođačima koji za to inače nemaju priliku, bilo da se radi o cirkusantima, glumcima, plesačima i slično. A ujedno je ovo prilika za predstaviti znanja pojedinaca i klubova široj javnosti.

Bilo da ste cirkusant, glumac, plesač, glazbenik, komičar, pjesnik ili posjedujete neku vještinu i znanje koje želite predstaviti široj javnosti na Maloj Sceni, pošaljite prijavu s kratkim opisom točke trajanja do 10 minuta na mail kamhram@gmail.com ili u inbox Kam Hrama.

Ulaz za posjetitelje je, kao i uvijek, besplatan.

Info zona Facebook