Budi dio festivala dizajna

04_09_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Udruga DVK / Facebook
Budi dio festivala dizajna

Otvorene su prijave za sudjelovanje na projektu studenata Udruge DVK (dizajna vizualnih komunikacija) – Festival dizajna "KOMBO od 3" koji će trajati od 16. do 21. rujna. Pozvani su svi koji studiraju dizajn i srodne fakultete (grafika, arhitektura, modni dizajn, građevna, fotografija...).

Otvorene su prijave za sudjelovanje na projektu studenata Udruge DVK (dizajna vizualnih komunikacija) – Festival dizajna "KOMBO od 3". Projekt je zamišljen u obliku radionica koje završavaju javnom izložbom radova, a trajat će od 16. do 21. rujna na Umjetničkoj akademiji u Splitu.

Radionice se sastoje od ilustracije, dizajna i fotografije a predavači na radionicama će biti studenti Dizajna vizualnih komunikacija na diplomskoj razini. Tema ovogodišnjeg festivala je IDENTITET. Sve se održava na Umjetničkoj akademiji u Splitu na odsjeku Dizajna vizualnih komunikacija. Tijekom prvog dana festivala, 16. rujna, predstavit će se projekt i otvoriti izložba studenata DVK. Festival će završiti 21. rujna izložbom radova koji su nastali na radionicama i neformalnim druženjem u vrtu ESC na akademiji.

Pozvani su svi koji studiraju dizajn i srodne fakultete (grafika, arhitektura, modni dizajn, građevna, fotografija...). Sve što trebate ispuniti je prijavu na linku:

- ZA STUDENTE UMJETNIČKE AKADEMIJE U SPLITU

- ZA STUDENTE OSTALIH FAKULTETA U HRVATSKOJ

Poslije prijave dobit ćeš više informacija na mail. Studentima izvan Splita osiguran je smještaj za šest dana festivala, uz malu nadoplatu (160 kn). Projekt je sufinanciran od strane Sveučilišta u Splitu.

Za sve dodatne informacije provjeri Facebook stranicu i Instagram (@udruga_dvk) udruge ili se javi na mail [email protected].