Bračni (s)provod u Lori

23_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Press
Bračni (s)provod u Lori

Predstava Bračni sprovod gostuje u splitskoj Lori 28. siječnja i u Hvaru 29. siječnja, s početkom u 20 sati. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 70 kuna.

Splitska publika če ovaj vikend imati priliku vidjeti hit komediju Matta Morilla Bračni (s)provod. Predstave će se odigrati u subotu 28. siječnja, s početkom u 20:00 u dvorani Lora, te u nedjelju 29. siječnja u Hvaru također s početkom u 20:00h.

Bračni sprovod je predstava o mladom paru Amy i Seanu. Nakon tri godine veze Amy se želi oženiti, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Večeras će se jednom zauvijek riješiti pitanje braka. U predstavi glume Lana Blaće i Slavko Sobin.

Slavko Sobin prekinuo je svoj odmor zbog splitske publike: "Obožavam splitsku publiku i strašno mi fali jer je iskrena; iskreno će se nasmijati i iskreno reagirati na predstavu. Gušt mi je igrati u Splitu u kojem sam šest godina proveo kao glumac splitskog GKM-a i zbilja mi nije teško prekidati godišnji odmor da bih stao na splitsku pozornicu uživati s najdivnijom publikom na svijetu."

Lana Blaće se također raduje splitskoj izvedbi: "Reakcije splitske publike do sada su bile fantastične i zbog toga se veselim novoj izvedbi u Splitu jer je predivan osjećaj igrati pred takvom publikom.“

Ulaznice za predstavu po cijeni od 70kn mogu se kupiti od ponedjeljka na blagajni Lore, od 14-20 h ili na telefon 091 33 23 234.