Sudjeluj u Božićnoj štoriji!

21_11_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Gerld Altman, Pixabay
Sudjeluj u Božićnoj štoriji!

U realizaciji prošlogodišnje Božićne štorije sudjelovalo je preko 80 volontera.

Udruga Žrvanj upućuje javni poziv svim ljudima dobre volje koji žele na bilo koji način sudjelovati u organizaciji ovogodišnje Božićne štorije u Žrnovnici. Traže se volonteri, donatori i programi za različite segmente: gastro sekcija, izlagači na mini sajmu, osmišljavanje dodatnih sadržaja i programa u poslijepodnevnim satima, žive jaslice (sveta obitelj), reguliranje cestovnog prometa, održavanje prostora urednim, jutarnja dežurstva, pomagači prije, za vrijeme i nakon događaja...

Prošle godine pokrenuta Božićna štorija, u čijoj je realizaciji sudjelovalo preko 80 volontera, bila je jedan od najuspješnijih društvenih događaja u Žrnovnici u dugo vremena. Potaknuti uspjehom, udruga Žrvanj, koja se bavi kulturom, edukacijom i ekologijom, već intenzivno radi na ovogodišnjem izdanju, koje će se održati 20., 21. i 22. prosinca u Bašti u centru mjesta. S obzirom na obim posla, potrebna im je pomoć i suradnja što više sugrađana, da bi i ove godine Žrnovnica zasjala uoči Božića.

Ako možeš i želiš doprinijeti, javi se na e-mail: [email protected] ili na mob. +385 99 405 4913 (Korina) ili +385 91 622 8817 (Dora).