Bookvizimodo nije jedina novost!

31_03_2014 / 18:34h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Bookvizimodo nije jedina novost!

Quasimodo u travnju predstavlja Bookvizimodo, na pozornicu dovodi Saru Renar te, kao hit mjeseca, Atheist rap, a ponovno će ugostiti i Studio smijeha te uz već iskušane kreatore dobrog zvuka i ovog mjeseca predstaviti novog DJ-a.

Quasimodo u travnju predstavlja Bookvizimodo, specijalan spoj Quizimoda i Bookvice povodom Noći knjige koja se obilježava 23. travnja, na pozornicu kao hit mjeseca zadnje subote (26.4.) dovodi Atheist rap, a ponovno će (11.4.) ugostiti i Studio smijeha koji će ovog puta predstavljati Goran Vugrinec Goc i Aleks Curać. Nakon porcija smijeha, porcije glazbe publici će davati Elektro Fufe.

Koncertni niz započinje već prve subote (5.4.) Sara Renar, mlada zagrebačka kantautorica koja će splitskoj publici predstaviti pjesme sa svog prvog albuma. Nakon Sare publiku će nastavit zabavljati DJ Dave Barrows u veselom soul, funk, space disco, deep house i rock and roll tonu. Prethodnu će večer mjesečni program uz Banana zvuk otvoriti i Dubble kojeg čini dvojac iz nekadašnjeg Radikal Dub Kolektiva.

Druga subota (12. 4.) ponovno će u ruke Vojka Vrućine i Kreše Bengalke. Treći vikend produžen je zahvaljujući Uskršnjem ponedjeljku - u petak (18. 4.) ga otvara DJ David Hassellhof uz 80's & 90's smash party, u subotu nastavlja DJ Rea, a u nedjelju kraju privodi DJ Mario Kovač. Za sve četiri večeri vrijedi dobro poznata promotivna akcija - do ponoć i pol cijene svih pića manje su za 33%, a ulaz besplatan. Uz već iskušane kreatore dobrog zvuka, i ovog ćete mjeseca u Quasimodu imati priliku poslušati novog DJ-a: 25. travnja dobro poznati domaćin DJ Kid Va neće biti sam uz funk, jazz i soul poslastice koji će pripremiti DJ Bocca Sofistifunk.

Uz Bookvizimodo, Bookvica i Quizimodo imat će i svoja odvojena izdanja - 10. travnja gostuje Rujana Jeger, 24. travnja Ante Perković, a pitanja za Quizimodo Renato Baretić pripremit će za 9. travnja.

Ulaznice za koncerte i stand-up u pretprodaji su u klubu - za Saru Rener i stand-up pripremite 20 kuna, a za Atheist Rap 40 kuna.