Boce istine u Domu mladih

12_07_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Studio Smijeha
Boce istine u Domu mladih

Boca Istine je predstava koja obrađuje razne teme - od sexa, preko očinstva, glazbene scene, regionalnih razlika, do svakako i uvijek zabavnih muško-ženskih odnosa.

Uvijek svježi amfiteatar Doma Mladih ugostit će u četvrtak 18. srpnja stand-up predstavu "Boca Istine" koju izvode izvode Zagrepčanin Tin Sedlar, Bosanac Marko Dejanović i Slavonac Goran Vinčić, a kao poseban gost pridružit će im se i splitski komičar Josip Škiljo.

Boca Istine je predstava koja obrađuje razne teme - od sexa, preko očinstva, glazbene scene, regionalnih razlika, do svakako i uvijek zabavnih muško-ženskih odnosa. Pogotovo u tim odnosima, trojica komičara dolaze svaki s jedinstvenom perspektivom, s obzirom na njihove bračne statuse. Naime, Dejanović je neko vrijeme oženjen i ima dijete, Vinčić se
oženio prije nekoliko mjeseci, dok je Sedlar zaručen i planira vjenčanje sljedeće godine.



Ovaj stand-up spektakl izvodi se od veljače isključivo po kazalištima i dvoranama po Hrvatskoj. Do sada je predstava uspješno izvedena u Bjelovaru, Rijeci, Sv. Ivanu Zelini, Novoj Gradišci, Virovitici i Zaboku, a nakon Splita nastavlja ovu mini turneju s izvedbama u Trebinju (BiH) u petak te u subotu u Dubrovniku. 

Ulaznice za splitsku izvedbu se mogu nabaviti na Entrio webu i Entrio prodajnim mjestima. Cijena je 40 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan.