Bliži se novi Smjehotres!

25_05_2015 / 09:19h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Studio Smijeha
Bliži se novi Smjehotres!

Smjehotres, besplatni program stand-up komedije, zatrest će, u nedjelju, 31. svibnja 2015. u 20.30 h, Split, Zagreb i Čakovec.

Smjehotres, besplatni program stand-up komedije, zatrest će, u nedjelju, 31. svibnja 2015. u 20.30 h, Split, Zagreb i Čakovec. Smjehotres se održava u organizaciji Studija Smijeha.

U svim gradovima Hrvatske simultano će započeti nastupi rezident stand up komičara Studija Smijeha i njihovih gostiju. Na Zrinjevcu u Zagrebu građane će nasmijavati Goran Vugrinec Goc, Vlatko Štampar i Nikola Todoroski (Makedonija), Splitsku Rivu zabavljat će Marina Orsag, Katerina Vrana (Grčka), Josip Škiljo i Tomislav Primorac, u Čakovcu na Trgu republike pozitivnu će energiju širiti Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Tomislav Kozačinski Koza i Saša Turković.

Smjehotres je hrvatski projekt zamišljen kao večer za smijanje do suza širom svijeta, a odvija se pod sloganom: Zatresimo planet Zemlju smijehom i proširimo pozitivu na cijeli svijet. Cilj je projekta da se što više ljudi na različitim lokacijama u isto vrijeme smije te da se na taj način širi velika količina pozitivne energije i stvori se globalan projekt koji kroz smijeh povezuje građane i građanke raznih gradova diljem svijeta. Ove godine projektu su se pridružili i Beograd, London, Manchester, Birmingham i Sofija. Stand-up program u Velikoj Britaniji zbog vremenske razlike počinje u 19.30 h, a u Sofiji u 21.30 h.

Više informacija može se potražiti ovdje.