Bliži se epidemija S.A.R.S.-a

12_07_2014 / 11:47h  |  Autor: I. Z.
Bliži se epidemija S.A.R.S.-a

Posjetitelje SARS-a ove godine u dvije festivalske večeri očekuje čak deset bendova. Među njima su svima već dobro znani Brkovi, Punčke, Kiša metaka, She Loves Pablo i M.O.R.T. a novost u programu je Kultur Shock!

Posjetitelje S.A.R.S.-a ove godine u dvije festivalske večeri, 25. i 26. srpnja, očekuje čak deset bendova. Među njima su svima već dobro znani  Brkovi, Punčke, Kiša metaka, She Loves Pablo i sinjski punk-blues ponos M.O.R.T., a priliku za prvi nastup dobit će mladi metal bend Radagast i reperi Treći čin. 
Novinu u programu čini legendarni Kultur Shock!

Program se odvija na košarkaškom igralištu, a line-up je idući: u petak nastupaju splitski Kiša metaka, sinjski M.O.R.T. i Radagast, Gatos del Mundo iz Zadra te triljski Treći čin. Subota je rezervirana za Kultur Shock, Brkove, She Loves Pablo, vinkovačke Punčke te sinjski Salauk.

Udruga S.K.U.P., koja organizira festival već dvanaesto ljeto zaredom, poznata je i po aktivnostima u sinjskoj Vojarni, u kojoj zajedno s udrugom SUK organizira koncerte i razna druga događanja. Sinj je tako dobio alternativnu scenu koja živi kroz cijelu godinu, sa S.A.R.S. Festivalom kao središnjim događajem.

Nakon koncerata zabava se seli u Vojarnu.
Više o festivalu S.A.R.S. može se naći na Facebooku i na službenoj stranici udruge S.K.U.P.