Biraj najbolju kampanju

26_01_2017  |  Autor: I. Z.  |  Foto: brodoto.com / Screenshot
Biraj najbolju kampanju

Brodoto d.o.o. odabrao je petnaest finalista za najbolju neprofitnu kampanju u Hrvatskoj u 2016. godini, no konačni odabir prepušta javnosti...

Brodoto d.o.o. odabrao je petnaest finalista za najbolju neprofitnu kampanju u Hrvatskoj u 2016. godini. Finalisti su iz različitih područja: od zaštite okoliša i javnih dobara, promicanja biciklizma i sporta, rodne ravnopravnosti i LGBT prava do potpore izbjeglicama, osobama s Downovim sindromom i oboljelima od leukemije. No, konačni odabir prepušten je javnosti. Glasati se može na linku.

Neprofitne organizacije zaslužuju priznanje

- Cilj nam je nagraditi organizacije i inicijative koje su se svojim strateškim pristupom i vidljivošću posebno istaknule u prošloj godini. Vjerujemo da neprofitne organizacije i inicijative zaslužuju prizanje u široj javnosti jer su u svojim aktivnostima zagovaranja, educiranja i poticanja građana na zajedničko djelovanje nezamjenjive. Istovremeno, ovo je prilika da učimo iz prakse dobrih kampanjaca te upoznamo pojedince iza prošlogodišnjih zanimljivih kampanja - objašnjavaju pokretači nagrade.

Nagrade u još tri kategorije

Osim nagrade prema izboru građana, stručni će žiri 1. veljače u Kući Europe proglasiti pobjednika u iduće tri kategorije: crowdfunding/fundraising kampanja, kampanja edukacije/promocije i kampanja zagovaranja. Finaliste, članove žirija i ostale informacije o natječaju, glasovanju i proglašenju pobjednika pratite i na Facebook eventu.

Brodoto je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirana za marketing i medije, edukacije u tim poljima, kao i za kreiranje sadržaja za kampanje te za kreiranje i implementaciju EU projekata.