Bijeg za adrenalinske ovisnike

08_04_2015 / 13:30h  |  Autor: Ana Kuić  |  Foto: Room Escape Split/Fb
Bijeg za adrenalinske ovisnike

Room Escape, simulacijska igra sa zagonetkama u kojoj su sudionici zaključani u sobi namještenoj prema određenom scenariju i originalnoj tematici, od 7. travnja moći će se isprobati i u Splitu.

Room Escape, simulacijska igra sa zagonetkama u kojoj su sudionici zaključani u sobi namještenoj prema određenom scenariju i originalnoj tematici, od 7. travnja moći će se isprobati i u Splitu na adresi Antuna Gustava Matoša 48.

Room Escape koncipiran je tako da ste zatvoreni u prostoriji sa svojim suigračima. Imate sat vremena da riješite niz zagonetki i pitanja te koristite elemente koji se nalaze u prostoriji da bi iz nje uspješno pobjegli. Bijeg iz sobe se odvija pod budnim okom game mastera koji su tu kako bi u svakom trenutku osigurali pravilan tijek igre, usmjerili vas prema rješenju ako negdje zapnete, ali i dodali dašak drame i napetosti ako pomislite da je igra prelagana. Splitski Escape Room nudi dvije prostorije, Bunker i Zatvor, a svaka donosi drugačije zagonetke i pruža mogućnost da se nađete u ulozi tajnih agenata koji trebaju spriječiti nuklearnu katastrofu ili zatvorenika koji trebaju iskoristiti odsutnost čuvara da bi došli do željene slobode.

Ovakva vrsta interaktivne zabave predstavlja izazov prilagođen igračima različitih dobnih skupina, a jedino što je potrebno za rješavanje zagonetke jesu logika, intuicija i timski rad. Za sudjelovanje u bijegu potrebno je okupiti tim od 2-5 ljudi i izdvojiti sveukupno 350 kuna (70 - 175 kuna po osobi).

Više informacija može se potražiti na službenoj internetskoj stranici ili na Facebooku.