Besplatno o startupu

08_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Amosfera Coworking / Fb
Besplatno o startupu

Besplatna radionica pod imenom Kako unaprijediti startup održat će se 9. veljače, a vodit će je poduzetnik i networker Hermes Arriaga, jedan od osnivača Impact Huba Zagreb.

Amosfera Coworking organizira besplatnu radionicu pod nazivom Kako unaprijediti vaš startup (From validation to optimization: How to speed up your startup), koja će se održati u utorak, 9. veljače, u 13 sati u prostoru Amosfere u Ulici Ruđera Boškovića 20 u Splitu. Radionicu će voditi Hermes Arriaga, jedan od osnivača Impact Huba Zagreb.

Radionica je namijenjena svima koji žele pokrenuti novu ili unaprijediti postojeću startup tvrtku. Arriaga će pružiti korisne savjete vezane uz njegovo iskustvo unutar Impact Huba Zagreb te objasniti na koji način ta organizacija podupire nove poduzetnike te im pomaže u razvoju poslovnih ideja.

Hermes Arriaga poduzetnik je i networker, angažiran na nekoliko projekata u Hrvatskoj vezanih uz ekonomski razvoj i poduzetništvo. Zahvaljujući svom iskustvu koje uključuje komercijalne vještine i poslovnu strategiju, Arriaga je usmjeren na potporu novim poduzećima i startupovima, s posebnim naglaskom na društvenom poduzetništvu.

Radionica će biti održana na engleskom jeziku, uz mogućnost prijevoda na hrvatski.

Više informacija može se pronaći na Facebooku.