Besplatno o startupu, coworkingu i umrežavanju

17_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Sveučilišna knjižnica u Splitu / Facebook
Besplatno o startupu, coworkingu i umrežavanju

Startupovi, coworking i umrežavanje teme su o kojima će biti riječi na radionici o poduzetništvu koja će se u petak 18. ožujka održati u Splitu. Na radionici će biti predstavljena američka i hrvatska iskustva.

Startupovi, coworking i umrežavanje teme su o kojima će biti riječi na radionici o poduzetništvu koja će se u petak, 18. ožujka u 11 sati održati u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu. Na radionici će biti predstavljena američka iskustva umrežavanja i coworking-a te pozitivna iskustva i dobre prakse iz Hrvatske.

Osnivačica i direktorica coworking prostora The Shift u Chicagu Nicole Vasquez podijelit će svoja iskustva organizacije i vođenja coworking prostora u Chicagu, govoriti o razvoju poslovanja, strateškom traženju partnera i organizaciji događanja. O kreiranju suradničkog ekosustava za poticanje poduzetništva kroz kolaborativne prostore i poslovno umrežavanje govorit će i dva splitska coworkinga, Amosfera i CoCreative te udruga Startup.hr. Ana Teskera, jedna od osnivačica prve ženske zadružne pivovare Brlog, pričat će o vlastitim iskustvima umrežavanja i crowdfundinga.

Radionica je samo jedno od događanja u sklopu Chicago Collaboration Weeka koji se održava od 14. do 18. ožujka u Zagrebu, Varaždinu i Splitu. Radionica u Splitu će se održati u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Uredom za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu i nevladinom organizacijom World Chicago te uz potporu Europske poduzetničke mreže.